CajsaWinge_webNY

#11 Cajsa Winge – dj

Hur tänkte du när du gjorde spellistan Januarifamnen?
– Det här är musik jag lyssnar mycket på privat, vilket kan ge en annan (okej lite annan, det är ganska samma, om än mjukare) bild än det jag vanligtvis spelar. För mig är den här som en varm famn, det valde jag utifrån. Så temat är musik som en både kan vara ledsen till och få energi ifrån. I en tid, även årstid, som denna så kan det behövas. Jag tror jag ofta lyssnar mycket på låtar som ger de där dubbla känslorna. Musik är som soundtrack till livet och beroende på miljö och stämning så verkar musiken som en förstärkare, eller kanske förgyllare.

Är det några av låtarna du vill säga något extra om?
– Flera låtar features Anderson.Paak, och ja, han fick med en egen låt också. Hans skiva ”Malibu” var verkligen favoriten 2016. Tips! Och så är min favoritlåt, of all times, med också, den sista, Solanges ”Losing You”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>