teres_ratt

#13 Teres Mohlin – dj

Teres Mohlin är dj och journaliststudent. Hon ingår bland annat i dj-duon LAN Gurls tillsammans med Monika Kichau.

Vilket tema har du på din spellista?
– Jag hade svårt för att bestämma mig för en lista då jag hade tre olika idéer, men till slut kom jag på att jag slår ihop dem och går på temat “En dag”. Så det är en dag komprimerad till 94 minuter. Första delen är morgon, en lugn start på dagen. Lite bakgrundsmusik så där. Man kokar gröt och läser nyheter. Sedan övergår listan till mitt på dagen. Här behövs låtar som peppar upp och som gör en modig inför alla utmaningar som man står inför. Lite som i ”Skam” när Isak lyssnar på Nas feat. Diddy’s – ”Hate me now” i hörlurarna när han ska gå över skolgården. Sen blir det kväll och sexy-time. Man kanske har en dejt som förhoppningsvis leder till hångel i soffan eller liknande.

Vad säger du om resultatet?
– Jag är mycket nöjd. Om Grammis hade en kategori som hette “årets playlist” så skulle denna vinna (skratt!).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>