RobertT

#19 Robert Tenevall – musiker

Musiker i bandet Horseface.

Hur tänkte du när du satte ihop den här listan?
– Jag brukar ha en pågående lista som jag lyssnar på när jag cyklar till och från jobbet. Där lägger jag in ny musik som jag läst om, blivit tipsad om eller har hittat på annat vis. Det här blev någon slags “best of” av senaste tidens listor och är därför lite mer strukturerad än vanligt. Genremässigt är det rätt spretigt, men jag tycker nog att det mesta kan räknas som popmusik.

När tycker du att det passar att lyssna på den?
– Den passar särskilt bra för någon som cyklar till jobb eller skola och har nedförsbacke på väg hemifrån och således uppförsbacke på vägen hem. Första delen av listan är lite lugnare och passar fint att glida ner för Svingen till. Andra delen är lite fartigare och anpassad för både motlut och motvind.

Vad har ni annars på gång med musiken nu?
– Vi ska göra oväntat många spelningar med Horseface under hösten, så det känns kul. Förutom Jazzfestivalen gör vi två spelningar i Finland och spelar på öppningen av filmfestivalen. Därefter får det nog räcka med spelandet så att vi får tid att göra ny musik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>