Firande av att ramadan (fastan) är slut. Mona Roukachi.

#8 Mona Roukachi – musiker

Hur tänkte du när du gjorde den här listan?
– Jag har skapat en lista som är ett litet smakprov på vad jag lyssnar på när jag softar, tränar och inspireras i mitt egna musikskapande. Jag gillar lite av det nya och lite av det gamla och mycket med r’n’b-influenser. Det finns oändligt mycket mer musik i andra genrer som jag lyssnar på och låtar som passerar ”once in a lifetime”, men här får ni en liten glimt in av det mood jag är inne i just nu.

Du gjorde en rejäl lista. Hur många låtar ryms och hur lång speltid har den?
– Ja, det blev 59 låtar och speltiden är på fyra timmar och en kvart. Det är musik av artister som Alicia Keys, Neyo, Michael Jackson, Tracy Chapman, Mariah Carey, Usher, Whitney Houston med flera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>