cleo_sw

#9 Nathalie Missaoui – hiphopartist

Hur tänkte du kring spellistan ”Cry baby”?
– Det här är listan du sätter på när du vill forca fram tårar. Folk mår så sjukt dåligt överlag, inget att hymla med. Det skönaste som finns är att gråta och grotta ner sig i sin skit. Tycka synd om sig själv och våndas lite. Det finns miljontals låtar som är bra för den stämningen, men här kommer några av mina gråtlåtar. Vissa är självklara, vissa mindre. Finns inget genrebundet, det är en brutal blandning här. (skratt) Men när man väl sitter där och fäller sina tårar så brukar inte det spela så stor roll. Det är rösterna, texterna och de där små pianoplinken, ackorden och de oändligt vackra melodierna som dödar dig.

Hur gick det till när du satte ihop listan?
– Först lade jag med alla de där 80-talshitsen som man hör på skämt i filmer, men då mobbade Marc UÅ ut dem, så jag tog bort alla, eller nej, jag sparade nån Whitney-grej. Den gick inte ta bort.

Något du vill tillägga?
– Om du precis gjort slut med någon, är olyckligt kär, deppad, har panik över vintern, eller har ett allmänt segt liv. Sätt på den här så kör vi! Och jo, jag har även insett vilket jävla popsnöre jag är. Det finns ingen gräns.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>