Jesse_webb

#10 Jesse Piisinen – musiker

Hur tänkte du när du gjorde den här spellistan?
– Det här är en mix av det jag verkligen lyssnar på uppdelat i två olika moment. När inte mina barn tar över min Spotify och lyssnar på typ My Little Pony och Pippi Långstrump, så lyssnar jag rätt intensivt på låtar jag gillar. Så en låt kan lika gärna gå på repeat hela dagen innan jag byter till nästa dagen efter.

Hur delade du upp listan, menar du?
– Första delen är mer fart och lite tyngre, den passar lika bra på
gymmet som ren inspiration för att vakna upp, titta sig i spegeln och bestämma sig för att ta över världen eller i alla fall jaga sina drömmar. Andra delen är mer en softa ner- och rensa tankarna-musik som oftast går i varv i mina hörlurar när jag är ensam på bussen eller ute och går.

.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>